ОБЩИ УСЛОВИЯ

Home >> ОБЩИ УСЛОВИЯ

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Когато посещавате, разглеждате или използвате този сайт, Вие заявявате, че разбирате и приемате посочените в същия права и задължения като правен еквивалент на подписан между страните писмен договор и приемате, и се съгласявате да изпълнявате условията по този договор. Airlifewear.com си запазва правото да променя тези условия по всяко време и по всякакъв повод и ако Вие продължавате да използвате този сайт след подобна промяна това ще се счита за съгласие и приемане на променените условия и съдържание на този договор. Този сайт използва cookies. За коректната му работа трябва да активирате cookies във Вашия браузър.
СИГУРНОСТ
Airlifewear.com Ви гарантира, че Вашата лична информация, подадена в процеса на покупката ще бъде надеждно защитена. По никакъв повод и под никакъв предлог ние няма да продадем или предоставим Вашата лична информация на трета страна. Ние се задължаваме да използваме тази информация само в процеса на осъществяване и изпълнение на поръчката Ви, както и при нужда от помощ при бъдещи Ваши поръчки. По подразбиране някои оторизирани трети страни, които участват в разплащанията, доставката и други дейности свързани с изпълненията на вашите поръчки имат достъп до части от нашата база данни, които са свързани с изпълнението на техните задължения.
АВТОРСКИ ПРАВА
Освен ако не е изрично упоменато, цялото съдържание на този сайт, включително текста , графиките, снимките и запазените знаци са собственост на airlifewear.com
ДОСТАВКА
Всички поръчки са в зависимост от наличността. Всички поръчки ще бъдат изпълнени в рамките на 7 работни дни (максимум). Ако това не е възможно, тъй като продуктът не е на склад, продуктът вече не е наличен, поръчката не може да бъде изпълнена, част от поръчката не може да бъде изпълнена, или е забавена поради някаква друга причина, клиентът ще бъде уведомен в рамките на седмица след поставянето на поръчката и има право да анулира поръчката без разходи или известие за неизпълнение. Адресът, даден от клиента ще се счита за място на доставка. Всички крайни срокове, посочени в уебсайта, са индикация. От посочените крайни срокове не могат да се правят никакви права. Всички стоки, закупени от сайта airlifewear.com, се изпращат по куриерски услуги. За всяка загуба или нарушение целостта на стоките по време на доставката носи пълната отговорност за куриерската услуга. С подписването на разписката потвърждавате получаването на стоките във формата, количеството и качеството, които съответстват на Вашата поръчка в airlifewear.com.
УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА
Клиентът има право на връщане на продукта при едновременно изпълнение на следните условия: Заявката за връщане е подадена в срок до 14 дни от получаване на пратката. Продукта трябва да е в търговски вид, не трябва да е употребяван или използван по какъвто и да е начин, да е с етикетите и оригиналната опаковка, в която е изпратен. Всяка пратка пристига с опция преглед и тест. В случай на дефект сте длъжни да ни уведомите в момента на преглеждане на пратката и да не я приемате от куриера. Получен продукт след преглед и тест не подлежи на връщане и замяна за дефект. за връщане или замяна при сгрешен размер, клиента поема доставките в двете посоки. За повече информация може да се свържете с нас на: +359 88 666 8829
ЦЕНИ
Цените няма да се увеличават по време на срока на предлагането, освен ако правните мерки не направят това необходимо или производителят увеличава цените междувременно. Уебсайтът може да съдържа печатни грешки или други грешки или неточности. „Air Life Wear“ си запазва правото да коригира грешките или неточностите и да променя или актуализира информацията по всяко време без предизвестие. „Air Life Wear“ не може да бъде подведен под отговорност за последствията от тези печатни грешки, други грешки или неточности. Цените се показват в Български лева, но могат да бъдат конвертирани в Евро. Където е приложимо, цените са с включено ДДС, с подходящата за държавата на получаване в ЕС тарифа. ДДС не се включва в цените ни за клиенти извън ЕС. Освен това ще се начисляват и разходи за доставка; допълнителните такси се показват, и са включени в общите разходи.
ПРЕДЛОЖЕНИЯ
Airlifewear.com приветствува всякакви коментари относно Вашия опит при разглеждането и пазаруването от неговия сайт, както и Ваши предложения относно подобряването на съдържанието, конструкцията или други елементи на сайта. Всякакви коментари, идеи и предложения относно съдържанието, програмирането или каквото и да е, отнасящо се до този сайт ще бъдат считани като собственост на airlifewear.com ще има правото да използува, разпространява, да развива и продава такива идеи и предложения без изричното съгласие на техния автор – във всякакъв вид, форма и технология позната сега или в бъдеще и приносителят се отказва от всякакви искове за права върху тези идеи и предложения сега и за в бъдеще.
ЗАКОНОДАТЕЛСТВО
Този сайт е създаден и се контролира по законите на Република България. Законодателството на Република България ще се прилага при спазването на тези права и задължения. Всички възникнали спорове по действието на този договор и произтичащите от него права и задължения ще се отнасят и решават от съд в Република България, и всички страни се съгласяват изрично, че приемат юрисдикцията на този съд.
ЦЯЛОСТНО СЪГЛАСИЕ
Тези права и задължения, заедно със самостоятелно поетите задължения на airlifewear.com по гаранциите, изпращането, политиката на сигурност и други подобни задължения, поети от нас в този сайт съставят цялостното споразумение между Вас и airlifewear.com.
Пазарна Количка
Няма продукти в количката!
Продължи Пазаруването
0