ИЗПРАЩАНЕ И ДОСТАВКА

Home >> ИЗПРАЩАНЕ И ДОСТАВКА

Вече сте поръчали или сте на път да го направите?
След завършена поръчка наш служител ще се свърже с Вас на посочения телефонен номер за потвърждение на поръчката. Моля, обърнете внимание, че всяка поръчка в Air Life Wear се обработва до 16:00 часа от понеделник до петък, а доставката на поръчаните от Вас артикули се осъществява в рамките на 1 до 2 дни.

ЕТО НЯКОЛКО НЕЩА, КОИТО ТРЯБВА ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ДОКАТО ЧАКАТЕ ПОРЪЧКАТА СИ:

 

  1. КОЛКО СТРУВА ДОСТАВКАТА?Цена на доставка зависи основно от поръчаните от Вас артикули, както и дали желаете доставка до офис или до личен адрес. Най-често доставката до офис на еконт е 6.00 лв., а доставка до личен адрес в размер на 8.00 лв.
  2. КАК ДА ОТКРИЯ ПРАТКАТА СИ?След потвърждение на поръчката от Ваша страна може да очаквате нейната доставка в рамките на следващия ден, когато вече ще бъдете потърсени от куриер или ще трябва да отидете до посочения от Вас офис на еконт и да цитирате телефонния си номер пред служителя на еконт.
  3. ОТ КЪДЕ СЕ ИЗПРАЩАТ ПРАТКИТЕ?Всяка направена поръчка се изпраща от наш склад в България, чрез куриерските услуги на еконт гарантиращи бърза и безпроблемна доставка на поръчаните от Вас продукти.
Пазарна Количка
Няма продукти в количката!
Продължи Пазаруването
0