Изпращане и доставка

Вече сте поръчали или сте на път да го направите?
След завършена поръчка наш служител ще се свърже с Вас на посочения телефонен номер за потвърждение на поръчката. Моля, обърнете внимание, че всяка поръчка в Air Life Wear се обработва до 16:00 часа от понеделник до петък, а доставката на поръчаните от Вас артикули се осъществява в рамките на 1 до 2 дни.

Ето няколко неща, които трябва да имате предвид, докато чакате поръчката си:
 • Изпращаме поръчки само в работни дни Понеделник - Петък с изключение на национални празници и други почивни дни когато куриерите не работят.
 • Обработката на всяка поръчка започва от момента в който вие я завършите.
 • Срока за доставка обикновено е между 1 и 2 дни.

 

 1. Колко струва доставката?

  Цена на доставка зависи основно от поръчаните от Вас артикули, както и дали желаете доставка до офис или до личен адрес. Най-често доставката до офис на еконт е 4.60 лв., а доставка до личен адрес в размер на 5.60 лв.

 2. Как да открия пратката си?

  След потвърждение на поръчката от Ваша страна може да очаквате нейната доставка в рамките на следващия ден, когато вече ще бъдете потърсени от куриер или ще трябва да отидете до посочения от Вас офис на еконт и да цитирате телефонния си номер пред служителя на еконт.

 3. От къде се изпращат пратките?

  Всяка направена поръчка се изпраща от наш склад в България, чрез куриерските услуги на еконт гарантиращи бърза и безпроблемна доставка на поръчаните от Вас продукти.

To Top