Връщане и Рекламация

Home >> Връщане и Рекламация

Ако по някаква причина продуктите, които сте поръчали, не Ви харесват или просто така сте решили, можете да върнете или замените закупените от нас продукти в 14 дневен срок. Единственото условие е продуктите да са в добър търговски вид, в оригиналната опаковка, етикети и придружени с документите за продажба (фактура и/или касова бележка, товарителница).

За да върнете продукт закупен от airlifewear.com – фирма СИАНИ ЕООД задължително условие е:

  • той да бъде в изряден търговски вид;
  • без да е използван;
  • опаковката не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида, в който е получена;
  • придружен с документите за продажба (фактура и/или касова бележка/товарителница).

Продукти неотговарящи на горните изисквания няма да бъдат приети обратно от нас. След приемане на върната стока ще се свържем с Вас, за да Ви информираме, че сме получили пратката и сумата ще бъде възстановена в срок от 14 работни дни. Връща се сумата от стойността на изпратената стока по банков път (в този случай е необходимо да посочите банка, IBAN, BIC, име на титуляря на сметката). Всички разходи, които Потребителят е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността на продуктите от поръчката остават за негова сметка.

При желание от страна на клиента, airlifewear.com – фирма СИАНИ ЕООД може да замени артикула със същия или подобен на стойност не по-висока от стойността на рекламирания продукт, в случай, че такъв подобен продукт има наличен. Всички разходи, които Потребителят е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността на продуктите от поръчката остават за негова сметка.

Стоки, които се изработват по поръчка не подлежат на връщане освен в случаите, в които стоката е била дефектна или целостта й е била нарушена в момента на доставката. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се свържете с нас в момента на доставката!

За повече информация моля, посетете сайта на Комисията за Защита на Потребителите. Можете да влезете в сайта директно от тук: https://kzp.bg/

Пазарна Количка
Няма продукти в количката!
Продължи Пазаруването
0